Sambata (11.04.09), ora 15:30, la Muzeul Satului, are loc cursul "Alimentatia echilibrata a omului sanatos", din seria ''Gastronomie traditioanala si ecologica".
La ultimul curs, domnul Profesor Chirila a discutat despre ''principalele
pericole in alimentatia moderna''. Continuam seria cursurilor cu
"principiile alimentatiei naturiste" si "valoarea nutritiva si terapeutica a
alimentelor".
Va rugam sa confirmati participarea dvs la e-mail:
cristiana.bobarnac@reper21.org.
Va asteptam inarmati cu intrebari si informatii interesante pe aceste teme!
Ganduri verzi,
REPER VERDE
4 comentarii:
Tie nu ti se pare ca si chestia asta a devenit o moda? Asta cu alimentatia sanatoasa, ecologica, produse bio...Daca s-ar dori cu adevarat sanatatea oamenilor, decat atatea conferinte si carti si reviste si....asa, n-ar fi mai potrivit un pret accesibil tuturor la aceste"bio"? Iar mi se pare un lup in piele de oaie...
Da, este o moda alimentatia sanatoasa, dar este singura moda utila, chiar daca e oarecum mai dificila si mai scumpa pentru oraseni. In ceea ce priveste ecologia, deocamdata nu ma provoca. De multa vreme mi-am propus sa scriu despre aberatiile din acest domeniu, ca o persoana ce stie sistemul din interior. Dar deocamdata se amana...acu nu-i momentul potrivit. Realizez ca ti-am raspuns usor pe langa subiect, de parca n-as fi priceput...In fine, cred ca produsele "bio" sunt mai scumpe in scopul asigurarii selectivitatii. Nu vreau sa intru in alte detalii aici. Nu inca...Nu-i de nasul meu discutia.
Mmmm...ba cred ca e foarte de nasul tau discutia...si da, te provoc. Ai dreptate ca nu e momentul, deci astept.Nu foarte mult, insa...2 saptamani e bine?!!
Cam scurt termen mi-ai dat, draga Ivo! Nu promit ca-l voi respecta. Esti a doua persoana care imi cere sa abordez asemenea subiecte. O voi face pana la urma, dar nu cred ca indata dupa saptamana luminata...La momentul potrivit. Te imbratisez cu drag!
Trimiteți un comentariu