joi, 16 iulie 2009

Liviana


Am primit azi acest email:

"Dragii mei,

Va scriu spunindu-va ca noi trecem printr-o perioada grea. Unii dintre voi poate ca stiti ca fetita noastra Liviana este bolnava de o forma de cancer numita neuroblastom. Credeam ca am invins boala dupa 1 an de tratamente si analize facute in tara si strainatate. Insa in luna iunie 2009 am descoperit o metastaza intraosoasa a neuroblastomului. Nu e de bine, dupa cum va puteti da seama. Am fost sfatuiti chiar de doctorita fetitei sa plecam in strainatate. Sumele implicate pentru tratamente insa ne depasesc puterile noastre. In State, de exemplu, una din clinicile cu care am luat legatura ne-a trimis formularul de inscriere in care se precizeaza ca suma care trebuie data in avans este de 350.000 USD cu posibilitatea de a mai trebui pe parcurs sa mai platim - daca tratamentul o va cere. In Europa - sumele implicate sunt mai mari de 150.000 Euro. Am inceput depunerea unui dosar pentru obtinerea finantarii de la statul roman, dar ni s-a spus ca ar putea dura chiar si 4-5 luni pentru a avea un raspuns la cererea noastra. Daca asteptam atit s-ar putea sa nu mai avem nevoie de finantare. Nu putem abandona lupta din cauza banilor, nu vrem sa credem ca viata copilului nostru nu ar putea fi salvata pentru ca nu exista banii necesari pentru plata tratamentelor. Astfel, ne-am dat seama ca avem nevoie de cei din jur, de prietenii, cunoscutii nostri sau cunoscutii cunoscutilor - de toti cei care ar dori si putea sa ne ajute. Am pregatit un site de prezentare a "povestii" noastre. Este accesibil la adresa www.liviana.ro

Prin ajutor nu intelegem neaparat sa ne donati bani ci fie chiar si popularizarea site-ului si implicit a povestii noastre catre cunoscutii, prietenii, sefii vostri sau orice sfat, informatie pe care ne-o puteti da si care ne-ar putea fi de folos in aflarea caii de vindecare a puiului nostru.

Eu va multumesc din suflet pentru ca ati citit mesajul meu si va doresc sa fiti sanatosi, voi si familiile voastre, ca sa va puteti bucura de ceea ce v-a daruit Dumnezeu!"

Liviu

Daca va hotarati sa ajutati sau aveti idei, va rog sa-mi cereti numarul de telefon.