miercuri, 22 iulie 2009

Miecurea fara cuvinte


7 comentarii:

Loredana spunea...

Iti multumesc pentru ultimele comentarii!! Cred ca multi dintre noi ar trebui sa avem zile "fara cuvinte", "fara internet", "fara nervi", "fara obsesii" etc. etc. Chiar daca e o tema deja batatorita, a fi liber e una dintre intaile datorii ale omului, iar asta se face, paradoxal, prin renuntare! Foarte frumoase fotografiile, natura tine locul lucrurilor care nu ne sunt neaparat necesare.

Miriam spunea...

Dana,te aştept cu noi daruri aici pentru frumosul tău ,,dor" de la întrebarea acestei săptămâni de aici ,,Vă este dor" Ce este dorul? "
Pentru darul personalizat cu citatul din comentariul tău, va trebuie să îmi spui care imagine o preferi. Te rog mult! Pănâ joi seară sper să vă pot oferi noul dar. Fie ca dorul cel mai greu să se împliească cel mai curând!

Dana spunea...

Loredana, intru totul de acord cu paradoxul de care spuneai: manifestarea libertatii prin renuntare. In ceea ce priveste natura, intotdeauna ma ajuta sa spun: Slava Tie Doamne si multumesc, Doamne!

Dana spunea...

Mariana, multumesc mult pentru dar si pentru invitatia de a mai cere unul. Cam mult rasfat cu atatea daruri...Stii, mi-a placut mult darul muzical, si imaginile din filmul respectiv...rasaritul, risipirea cetii...

adriana spunea...

uau...ti se taie respiratia...de pe la noi/ sau de pe la altii?

UN ANUNT DE LA CLUBdardindar: Nobine, felicitari!

Dana spunea...

Adriana, este vorba de muntii Ciucas, pe valea Teleajenului. Culoarea este data de bujorii infloriti. N-am avut eu deocamdata sansa sa ajung acolo in anotimpul potrivit, pozele mi le-a trimis o prietena. (Multumesc, Marina!)Pentru No bine, ti-am raspuns la tine acasa.

Miriam spunea...

Dana, e gata darul personalizat. Te aştept să îl ridici, dacă îţi va placea! :) Am ales o imagine dintre cele ce erau postate, una care s+a potrivit cat de cat cu citatul tau.