miercuri, 28 octombrie 2009

Daca diseara as fi in Bucuresti...

Iubitorii de teatru din Capitala au parte azi dupa ora 22.00, de o serie de spectacole gratuite. Evenimentul este intitulat "Teatrul de Noapte" si este organizat de Primaria Capitalei, prin Centrul de proiecte culturale ArCuB. Intrarea la spectacole este libera, in limita locurilor disponibile.

Programul spectacolelor

Teatrul National Bucuresti prezinta "Comedia norilor" dupa Aristofan, in regia lui Dan Tudor, ora 22,00, la Sala Mare.

Teatrul Nottara a pregatit spectacolul 'Hangita' de Carlo Goldoni, in regia lui Tino Geirun, iar Teatrul Mic - "Poimaine, alaltaieri" de Gianina Carbunariu si 'Mă tot duc...', o adaptare libera dupa texte de Shakespeare si Marc Dore, cu Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu, care se va juca la Teatrul Foarte Mic (sala studio a Teatrului Mic).

Teatrul de Comedie prezinta spectacolele 'Sunt un orb', un recital sustinut de Horatiu Malaele, de la ora 22,00, la Sala Mare, si 'Fitness', un one-woman show cu Mihaela Teleoaca, in regia lui Mihai Bisericanu, jucat de la ora 22,30, la Sala Studio.

Teatrul Odeon prezinta un spectacol de Alexandru Dabija - 'Ionesco - 5 piese scurte' de Eugene Ionesco, de la ora 23,00, in timp ce la Teatrul Act se va juca, de la aceeasi ora, 'Capra sau Cine e Sylvia?', regizat tot de Dabija, dupa o piesa de Edward Albee, cu Marcel Iures in rol principal.

La Teatrul Metropolis, de la ora 22,00, se va juca spectacolul 'Cum m-am lasat...', dupa un roman de Hannes Stein, adaptat de Anca Sigartau, in regia lui Bogdan Muntean.

La clubul Green Hours, Teatrul Luni va prezenta 'Undo 90 dupa Do Over', de Frederik Stroppel, in regia lui Radu Apostol, cu Andreea Bibiri si Cosmin Selesi, precum si 'Sta sa ploua' de Lia Bugnar, dupa un text semnat tot de aceasta, cu Marius Manole, Maria Buza, Antoaneta Cojocaru si Lia Bugnar/Tania Popa.

Clubul La Scena gazduieste, de la ora 22.00, spectacolul 'Un cuplu ciudat', de Doina Antohi, dupa Neil Simon, iar la Teatrul Montage din galeria cu acelasi nume va fi prezentata, tot de la ora 22.00, o montare a piesei 'Trei nopţi cu Madox', de Matei Visniec, in regia lui Radu Barbulescu.

Ce de variante...Daca as fi diseara in Bucuresti as alege sa-l vad pe Marcel Iures la Teatrul Act. Dar diseara nu voi fi in Bucuresti, din pacate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu m as duce sa o vad pe OANA Pellea.

Dana spunea...

Da, mi-e si mie tare draga Oana Pellea. Ar fi a doua optiune.