duminică, 31 octombrie 2010

Scoala de duminica

La Biserica Sf Ioan Botezatorul din Constanta (zona Pod Butelii) a reinceput scoala de duninica. Dupa ce in perioada anterioara, inainte de vacanta de vara, s-au inclus in cateheza notiuni fundamentale pentru orice crestin, acum s-a trecut la analiza si intelegerea Noului Testament. In fiecare duminica, la ora 16.30 se citeste cate un capitol din Noul Testament si se explica. Astfel parintii bisericii intentioneaza sa-i inarmeze pe crestini pentru a rezista ispitelor contemporane.

4 comentarii:

Liliana spunea...

Foarte frumos!
Aceste scoli de duminica sunt extrem de importante pentru copiii timpurilor noatre. Ma gandesc acum si la copiii care au parintii plecati in strainatate, pentru ca ei simt nevoia de o mangaiere, de un gand bun si nu pot sa gaseasca o atmosfera mai placuta decat in Biserica.

O saptamana binecuvantata, draga Dana!

Dana spunea...

Multumesc de urari, draga Liliana.
Am uitat sa precizez ca scoala duminicala de la Sf Ioan Botezatorul este pentru toate varstele, dar mai ales pentru adultii care nu au avut privilegiul de a studia religia la scoala. Ai dreptate cu privire la nevoile copiilor cu parintii plecati... Domnul sa le mangaie sufletelul, iar noua sa ne dea gandul cel bun ca sa ii putem ajuta.

Pr.Victor spunea...

In ianuarie se fac si la noi doi ani de cand tinem scoala de duminica. Tinerii sunt incantati si participa cu intrebari de toate felurile. Vin de multe ori soti si sotii cu copii lor.
La sfarsit cantam cate 3-4 cantece.

Dana spunea...

Saru-mana pentru vizita si felicitari pentru activitate!