miercuri, 5 octombrie 2011

Cartea, cale spre cunoastere


Anca, prietena Ramonei, a avut o idee minunata, care poate aduce roade bogate in sufletelul micilor viitori cititori de la scoala in care preda. Sa o ajutam sa isi puna in practica ideea. O actiune de genul acesta nu ar trebui sa fie imposibila. Intentia ei este nobila, entuziasmul mare si de nedaramat, iar aportul nostru nu ar fi foarte greu de pus in practica, doar sa ne pese si sa vrem.

Sigur, nu ne pricepem la strategii de marketing, dar sa folosim ce avem la indemana, bloguri, mailuri, telefoane, discutii cu prietenii si apoi posta romana. Sau alta cale...

Ne este alaturi si Marcel Iures, chiar daca el vorbeste despre un alt proiect, similar, mai vechi. Ascultati-l, dar nu duceti cartile unde zice el (ca poate proiectul acela e finalizat), ci Ancai, care preda matematica la scoala generala din satul Fericea, comuna Valea Chioarului, judetul Maramures, mail ceterasanca@yahoo.com

4 comentarii:

Ramona spunea...

Dana, te iubesc, ştii, nu-i aşa?
Ce bucurie mare mi-ai făcut.

Îţi mulţumim mult.

Dana spunea...

Stiu, Ramo drag. Si eu te iubesc. Sa mentionam, pentru curiosi, ca este vorba de dragoste intru Domnul.

Adevarul este ca m-a impresionat tare Anca, fara sa o cunosc. Mai ales ca preda matematica, nu religie sau romana. Domnul sa daruiasca roade dupa inima ei si dupa mare mila Lui.

Anca C spunea...

Dana, iti multumesc pentru sprijin. SA sti ca am primit cateva carticele, chiar bune. LE multumesc tuturor celor care ne-au ajutat ...si de nu...mai asteptam si alte carti. Copii au fost foarte incantati.

VA MULTUMIM!!! :)
Anca Ceteras

Dana spunea...

Anca,ma bucur tare mult ca ai primit cateva carticele. Sper sa mai primesti, si sa fie de folos. Si mai sper ca entuziasmul tau sa fie molipsitor.