joi, 20 octombrie 2011

Sfantul Gherasim



Despre Sfantul Gherasim din Kefalonia, vindecator al bolilor psihice, puteti citi aici:

6 comentarii:

Filme 2011 spunea...

Superb blogul

Georgi spunea...

Bine ar fi ca noi sa fim sfinti, nu doar cei din trecut.

Dana spunea...

Buna, Georgi! Sigur ca ar fi bine, si suntem chemati spre sfintenie, oricat de irealist sau imposibil ar parea asta.

fotograf nunti ioana spunea...

Fericit - ce cuvant e asta?

Anonim spunea...

Salutare,

imi place blogul tau si am sa-l introduc in lista mea de link exchange. daca doresti, poti sa folosesti si tu de pe site-ul meu cateva aplicatii interesante: generatorul automat de link scurt (asta este gadget certificat gooole), codul qr generat automat al fiecarei pagini in care il pui, pr-ul generat grafic pentru blogul tau sau orice alta aplicatie ti se potriveste de pe site-ul meu.

Intra pe http://wikitools.ro pentru a-ti alege ce aplicatii iti plac si a vedea conditiile de link exchange, care ne vor aduce la aman2 mai mult trafic.

Multa bafta

Dana spunea...

Draga Ioana, promit sa iti raspund mai pe indelete in curand. Nu stiu daca raspunsul va fi cel asteptat sau te va dezamagi, dar voi incerca sa iti spun de ce am ales acest titlu si de ce cred ca fericirea este o alegere a noastra, o optiune personala, indiferent de cele ce se intampla in jurul nostru si cele ce ni se intampla noua in mod direct. Fara legatura cu gandirea pozitiva, care poate fi o capcana. Te rog sa ma ierti pentru intarziere. Daca in loc de o postare preferi un dialog, lasa-mi o adresa de mail sau un ID de messenger. Sau da-mi tu add: serbda, yahoo sau gmail.