joi, 20 septembrie 2012

22 septembrie


Avand in vedere ca pe 22 sept este declarată ziua mondială de acțiune împotriva fracturării hidraulice a gazelor de sist, vă așteptăm în Bucuresti, Parcul Izvor cu începere de la ora 11.oo. Să arătăm că ne pasă și suntem solidari cu protestele din întreaga lume!

În urma întâlnirii de la Marsilia - Forumul Mondial pentru Apa- din martie 2012 și a Summit-ului popoarelor "de la Rio- iunie 2012, precum și discuțiilor cu mai multe grupuri, există un consens în rândul mișcărilor anti-fracking din întreaga lume pentru o zi de mobilizare anti-fracking la nivel local și pentru a construi solidaritatea dintre mișcările noastre. A fost aleasă ziua de 22 septembrie 2012, ca zi de acțiune coordonată la nivel mondial pentru a reacționa împotriva propagandei industriei, maximizând atenția mass-media într-un moment critic, și evidențiind eforturile locale.

Fracturarea hidraulică (fracking) pentru petrol și gaze este periculoasă si dauneaza mediului și oamenilor într-un mod care nu poate fi pe deplin atenuat prin regulamente. Respingem campaniile de publicitate ale marilor companii de petrol si gaze care investesc multe milioane de dolari și solicităm guvernelor noastre să interzică fracking-ul. Rămânem uniți ca o mișcare globală și facem un apel către oficialii guvernamentali de la toate nivelurile să construiască un viitor bazat pe energii regenerabile și să nu permită fracturarea hidraulică în comunitățile noastre. Fracking nu face parte din viziunea noastră pentru un viitor cu energie curată și ar trebui să fie interzis.

Vă rugăm să fiți alături de noi și să răspândiți mesajul! O zi globală anti-fracking! O zi pentru a arăta companiilor și guvernelor din întreaga lume, că nu vom lăsa să ne distrugă apa, pământul, aerul și sănătatea.

Vă rugăm să transmiteți acest mesaj către orice persoane, grupuri sau liste care ar putea fi interesate !

Niciun comentariu: