marți, 6 ianuarie 2009

Sa incercam sa o ajutam pe Mihaela Cristina!

Am preluat textul de mai jos de pe site-ul maicii Siluana.

Nimeni nu s-a gandit ca la doar 16 ani, fiica mea, Barbu Mihaela Cristina, o sa ajunga sa mearga cu ajutorul unor carje si al unui cadru metalic, din cauza unui sofer de 20 de ani, iresponsabil si inconstient, care a lovit-o cu masina pe refugiul pietonal (trotuar), unde fiica mea era postata in spatele semaforului, asteptand culoarea verde, ca sa traverseze. In urma acestui accident, comisia formata din cei mai renumiti medici de la Spitalul Nr. 1 Craiova a decis amputarea piciorului drept, deoarece alte variante de salvare nu mai erau. Acum, prin venele ei curge sangele prietenilor si al oamenilor necunoscuti care au sarit pentru a-i salva viata. Dupa ce a invins moartea, fiica mea a devenit una dintre fiintele pamantene cele mai nefericite. De aceea, va rog din suflet, ca parinte al ei, sa publicati pe site-ul dumneavoastra acest strigat de durere si disperare, pentru a fi ajutata de cei ce pot s-o faca, pentru a i se face o proteza care costa 15.000 euro. E pur si simplu distrusa. E ingrozitor sa se simta privita cu mila, sa fie jignita pe seama handicapului pe care il are. Se confrunta cu o cadere psihica cumplita, ne reproseaza intr-una ca nu am lasat-o sa moara, in loc sa se vada in oglinda in postura in care e acum, cu piciorul taiat. Dumnezeu cand a conceput-o a facut-o intreaga!

Cu inima plina de durere, va rog sa ma intelegeti ca viata noastra, a mea si a intregii familii, a devenit un calvar si nu ne vom linisti decat atunci cand fiica noastra va beneficia de acea proteza care costa peste posibilitatile noastre financiare.

Multumesc celor care au avut bunatatea sa citeasca aceste randuri, iar cei care vor sa o ajute o pot face la urmatorul numar curent de cont deschis pe numele BARBU ION la Banca Transilvania, sucursala Craiova, cont RO66BTRL0170 1201I70329XX

Dumnezeu sa va dea ani multi si fericiti la toti. Intreaga familie ne rugam la Bunul Dumnezeu pentru sanatatea, fericirea si bunastarea dumneavoastra. Asa sa va ajute Bunul Dumnezeu!

BARBU ION – str. Dr. Victor Papillian nr. 25, bl. B12, sc. 1, ap. 4, Craiova, jud. Dolj, cod 200324

Niciun comentariu: