sâmbătă, 14 martie 2009

Instigare la rugaciune, pentru senatori

Site-ul APOLOGETICUM "instiga" la rugaciune prin urmatorul apel:

"Luni, 16 Martie, Senatul României se va întruni pentru a discuta pentru ultima oară OUG 207/2008. Întrucât în mediul politic de la noi nu vom putea găsi decât opinii personale, particulare, privitoare la învăţătura Bisericii Ortodoxe şi aplicarea principiilor creştine în politica ţării, singura adevărată nădejde rămasă pentru ca paşapoartele electronice, biometrice, să fie respinse este rugăciunea. Să nu uităm că votarea acestei Ordonanţe de Guvern a fost amânată deja de 2 ori, din câteva motive rânduite de pronia dumnezeiască. La votul de Miercuri, 11 Martie, cei ce conduceau şedinţa Senatului primiseră telefon de la primul ministru Emil Boc să ajute aprobarea, trecerea acestei OUG către Camera Deputaţilor, următorul for decizional. Avem datoria ca să cerem Domnului să nu lase în adormire conştiinţele senatorilor, care vor trebui să voteze a treia oară introducerea acestei legi antihristice.

Poate că acest apel vine un pic cam târziu, însă niciodată nu este prea târziu. Mântuitorul nostru Iisus Hristos aşteaptă să-I cerem ajutorul, să-L chemăm în rugăciune în puţinul timp care a mai rămas. Mila Sa cea mare a rânduit ca dezbaterile asupra acestei OUG să aibă loc în Postul Mare, ca să învăţăm şi noi puterea Postului şi a Rugăciunii. Haideţi să împlinim voia Domnului rugându-ne pentru parlamentari.

Daţi ASTĂZI tuturor preoţilor şi ieromonahilor pe care îi cunoaşteţi lista de mai jos cu parlamentarii din Senatul României, să îi pomenească la Sfânta Liturghie.

Rugaţi pe toţi cei pe care îi cunoaşteţi că iubesc rugăciunea, monahi sau mireni, să îi pomenească în rugăciunile pe aceşti parlamentari. Credinţa fără fapte este moartă, iar rugăciunea este cea mai mare faptă bună. Să ne întărim în credinţă şi să-i întărim şi pe cei de lângă noi. Cele trei zile de rugăciune rămase sânt cel mai bun prilej pentru a împlini voia lui Dumnezeu.

Avem rugamintea sa preluati acest APEL pe cat mai multe blog-uri si site-uri."

Lista cu senatorii pe care e nevoie sa-i pomenim in rugaciune e aici.

Niciun comentariu: