miercuri, 8 iulie 2009

Fara comentarii

HOTARÂRE nr. 756 din 24 iunie 2009 privind suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut în bugetul de stat pe anul 2009, pentru finantarea unor masuri de implementare a Planului national de interventie în pandemia de gripa

În temeiul art. 108 din Constitutia României, republicata, si al art. 30 alin. (2) din Legea nr. 500/2002 privind finantele publice, cu modificarile ulterioare,
Guvernul României adopta prezenta hotarâre.

Art. 1
Se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pe anul 2009, la capitolul 66.01 "Sanatate", titlul 20 "Bunuri si servicii", Programul national privind bolile transmisibile, cu suma de 50.000 mii lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut în bugetul de stat pe anul 2009.

Art. 2
Suma prevazuta la art. 1 se utilizeaza pentru finantarea cheltuielilor ocazionate de producerea de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie "Cantacuzino", producator national unic, a vaccinului pandemic, achizitionarea de substante dezinfectante si de echipamente de protectie pentru personalul medical si populatia generala.

Art. 3
Ministerul Finantelor Publice este autorizat sa introduca, la propunerea ordonatorului de credite, modificarile corespunzatoare în structura bugetului de stat si în volumul si structura bugetului Ministerului Sanatatii pe anul 2009.

PRIM-MINISTRU

EMIL BOC

Contrasemneaza:

Ministrul sanatatii,

Ion Bazac

Ministrul finantelor publice,

Gheorghe Pogea


Publicat în Monitorul Oficial cu numarul 459 din data de 2 iulie 2009

3 comentarii:

ivona spunea...

Deci nu pot lasa comentariu?!
Nu cred ca te obliga nimeni sa te vaccinezi.Nu stiu, sunteti voi asa siguri ca vaccinurile sunt "rele"...

Dana spunea...

Titlul era pentru mine, ca sa ma abtin eu de la comentarii...ca ce era la gura (tastatura mea)...nu m-as mai fi oprit. Dar parca simt ca prea multa agitatie strica. Am multe de zis pe subiectul asta, atat referitor la scoaterea banilor din fondul de rezerva pentru un pericol inexistent, cat si despre teribila agitatie de a pune la cale un maret plan de actiune in care sunt implicate si autoritati publice fara nici o legatura cu subiectul...Plus ca avem destule boli adevarate, pentru a caror vindecare nu investim ca doar e criza, nu-i asa?

Dana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.