miercuri, 9 iunie 2010

Tabere tentante pentru vacanta de vara


Informare despre o noua posibilitate de petrecere a zilelor de vacanta pentru copii. Taberele de la Durau.

Taberele se desfăşoară la iniţiativa şi sub patronajul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, respectiv a Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit TEOFAN, Arhiepiscop al Iaşilor şi Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei. Din anul 2005, Centrul Cultural Pastoral „Sfântul Daniil Sihastru” - Durău a oferit servicii de cazare şi masă unui număr de peste 10.000 de copiii care şi-au petrecut aici vacanţele de vară.
Intrucat s-a observat că este necesară crearea unui spațiu în care copiii să poată cunoaște istoria, arta, valorile tradiţionale și spiritualitatea poporului din care fac parte, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a decis organizarea unui program în care copiii să poată afla, pe parcursul a şase zile, părţi din aceste elemente prin intermediul jocului, al drumeţiilor şi al atelierelor ce se vor desfăşura în tabără.

Directorii de tabară (responsabilii pe fiecare serie în parte) sunt preoţi sau profesori cu experienţă şi care au urmat un program de instruire specifică în prealabil. În echipa de animatori (1 persoană la 7 copii) ce va însoţi copiii şi va dezvolta activităţile cu aceștia pe parcursul taberei, sunt persoane instruite, având abilităţi specifice.

Gasiti programul taberei si alte informatii legate de activitati aici:
http://www.tabere.mmb.ro/pagina/activitatile-taberei
http://www.tabere.mmb.ro/pagina/cat-costa

Contact:
Mitropolia Moldovei și Bucovinei - Arhiepiscopia Iașilor
Biroul de tabere: Casa de Oaspeți „Sfântul Nicolae”, Str. Agatha Bârsescu, nr. 9, parter, Iași (lângă Primărie), jud. Iași, 700074, România
Coordonator tabere: Doru-Mihai Barna
Mobil: 0720. 500.542
Tel.: +4 0232 235 691/2 int. 406
Fax: +4 0232 213 034
E-mail: tabere@mmb.ro

Niciun comentariu: