vineri, 19 august 2011

Prislop, august 2011



Mi-e greu sa vorbesc despre coltisorul de rai de la Prislop. Cuvintele nu pot descrie mare lucru. Impresii despre acest loc de la cei care au putut sa si le exprime pot fi citite aici.



In biserica ne-au intampinat icoane pictate de parintele Arsenie Boca, atat de diferite de alte icoane, speciale si minunate. In biserica fotografierea era interzisa. Sper sa le regasesc pe CD-ul cumparat de la manastire, momentan ratacit.


Desi era o zi obisnuita din dimpul saptamanii, respectiv marti, era foarte multa lume in incinta manastirii, iar la mormantul parintelui se statea la coada.



Linistea locului mi-a ramas oarecum in suflet, adesea simt nevoia sa tac, imi e greu sa mai scriu pe blog. A fost o pauza necesara si binevenita.

2 comentarii:

Copilul cu ochi caprui spunea...

Mereu este o bucurie imensa pentru mine cand merg la Prislop , chiar si cand vad poze de acolo, cum ai spus si tu este greu sa exprimi in cuvinte sentimentele si bucuria imensa ce o ai cand ai ajuns la Parintele Arsenie.

numai bine , o seara linistita cu pace si iubire!
Ana.

Dana spunea...

Ana, multumesc mult pentru urari. Pace si iubire si copilului din tine, care zboara pe aripi de inger scriind frumoase poeme.