miercuri, 21 septembrie 2011

Un sufletel cald alaturi de tine



Sunt o pisicuta nazdravana si jucausa. Am fost abandonata de stapanii mamei mele, alaturi de fratiori. Andrada m-a cules de pe strada si m-a ingrijit, mi-a dat laptic cu seringa si apoi cu biberonul. Acum sunt mare, stiu ce are de facut o pisica in casa omului. Si daca vrei, mai invat si altceva, ca sunt desteapta. Pot sa invat sa te trezesc atunci cad vrei, o clipa inaintea ceasului. Pot sa stau langa tine cand te doare ceva si sa te alint. Pot sa te inveselesc cand esti trist.Sunt si eu un sufletel cald in cautarea unor noi prieteni.

O parte dintre fratiorii mei au plecat in casele unor oameni buni. Casa in care am fost salvata are propriile pisici, veterane, cu personalitate. Cu Diego ma inteleg, e mare si bun, dar Tzza ma alunga de cate ori trec pe langa ea. Ia-ma la tine, suflet bun!

Daca ma vrei, sun-o pe Andrada, 0722586182.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce mai stii despre pisicuta, si-a gasit stapani? Si eu am un motanel de dat si vreau sa stiu cat succes o sa am, mai ales ca voi folosi aceeasi metoda de publicitate :) - Alina/Caminul meu

Dana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dana spunea...

Alina, cel din aceasta postare inca nu. In schimb un fratior de-al lui, complet negru, si-a gasit stapan acum 2 zile. Fiica mea a postat si pe facebook, asta s-a dovedit a fi mai eficient, asa au plecat majoritatea puilor. Ne-am gandit sa punem si cateva afise, pe la magazine de animalute si pe la scari de bloc. Si ar mai fi o varianta, cusca tip expozitie, amplasata intr-un magazin de hrana pentru animale.Mult succes iti doresc.