joi, 3 mai 2012

Pentru normalitate

De foarte multa vreme nu am mai avut cu cine sa votez la alegerile locale. De data aceasta insa, iata ca altfel stau lucrurile. Constanta ar putea sa aiba un primar crestin practicant, un om cult, deosebit, care afirma: "Vom reusi sa trecem prin aceasta furtuna si vom lasa copiilor nostri o lume normala."

Domnul Marcel Bouros are 50 de ani, este casatorit, are 3 copii, este membru fondator al Scolii Brancovenesti (scoala si gradinita crestina), fondator al Fundatiei Sfintii Martiri Brancoveni, fondator Curtea Brâncovenească, aşezământ prin care se promovează o alimentaţie naturală şi un stil de viaţă creştin şi cuprinde: fermă agrozootehnică, magazin , restaurant, plafar, cabinete medicale, librărie, sală conferinţe. Mai multe detalii aici: http://curteabrancoveneasca.ro/
Deviza Curtii Bracovenesti: Fii Boier in tara ta!

L-am intrebat pe dl Bouros ce parere are despre exploatarea gazelor de sist prin fractionare hidraulica. Raspunsul dansului a fost: "Bineînţeles că poziţia noastră este anti Chevron. Am popularizat cazul Chevron prin fluturaşi şi de asemenea la marşul Provita din 24 martie 2012.Trebuie să fim în continuare atenţi, deoarece străinii sunt foarte insistenţi în acţiunile lor."

Despre domnul Marcel Bouros a postat si Liliana, inclusiv cu trimiteri catre textele dansului.

Niciun comentariu: