sâmbătă, 28 aprilie 2012

Barlad, 26 aprilie

E modul lor de a afirma ca Hristos a inviat! Fermitate, solidaritate, toti ca unul, atitudine nationala!


Sursa film: Bogdan Palici, Asociatia Vira

Priviti-le, in locul unui film SF. Viata e mai tare decat filmul. Doamne, ajuta!

3 comentarii:

Liliana spunea...

Da, impresionant...

Am fost la adunarea firava din c-ta, nu cred ca erau mai mult 100-150 de pers., din pacate...
ce m-a bucurat, ca erau foarte multi tineri si nu neaparat din c-ta ci din vama si costinesti, am semnat si noi petitia, dea Domnul sa fie bine cu poporul asta!

Hristos a Inviat, draga Dana!

Anonim spunea...

Exact,foarte frumos spus, Dana, asa se afirma Invierea!Nu pt ei s-au unit in protestul lor, ci pt copiii si copiii copiilor lor!Dumnezeu ne-a dat tara asta, ce facem cu ea? Iv

Dana spunea...

Liliana, ma bucur ca am fost impreuna acolo, chiar daca nu ne-am vazut. E drept ca nu a fost foarte multa lume, dar e doar inceputul. Am vazut si eu multi tineri si cativa pensionari. Primii, pentru ca inca nu si-au pierdut curajul, ceilalti pentru ca nu mai au ce pierde. Noi, adultii, suntem seriosi si "diplomati". Imi povetea o fosta colega, pensionara, ca a vazut cadre didactice care dadeau interviu cu spatele la camera. Le inteleg perfect atitudinea, salariul este un accesoriu indispensabil.La Barlad situatia este oarecum mai grava, adica se pare ca acolo au aparut deja primele utilaje in zona. Deocamdata cred ca este important sa se continue cu semnarea petitiei, cei care nu au semnat inca o pot face la sediul Mare Nostrum. Maine va fi o manifestatie la Vama Veche, vor veni oameni din toata tara.