duminică, 13 iunie 2010

Mesajul de dupa predica

Dupa predica, parintele paroh a spus asa: "Vor veni vremuri grele pentru toti credinciosii. Nimeni sa nu renunte la biserica pentru ca nu are bani. Veniti sa ne rugam impreuna. Cand nu aveti bani aduceti la altar doar pomelnicul, il vom primi. Lipsa banilor sa nu va fie motiv de a abandona biserica."

Frumos mesaj, care arata grija pentru pastoriti. La cateheza de saptamana trecuta parintele ne povestea ca multi s-au pierdut in anii 30, datorita crizei financiare. S-au pierdut, adica au acceptat ajutor de la secte si apoi si-au parasit credinta. Acum, Domnul sa ne apere. Lupii vor fi pe faza sa muste. Se deschid tot felul de asezaminte culturale, care sunt de fapt altceva. De exemplu, in comuna 23 August, se va construi un centru cultural, de catre comunitatea Dzog-Chen. In prima etapa se vor construi 1 Gompa, 2 Stupa (constructii de cult budhiste). N-am scris ca sa le fac reclama, dimpotriva. M-a socat sa aud o colega spunand ca acolo se va concentra tot binele. I-am raspuns ca binele e relativ si acolo va fi acel "bine" adus de demoni... Doamne, pazeste-i pe cei ce nu stiu dar sunt curiosi sa experimenteze.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Da,da ,cum sa nu acolo va fi tot ``binele``.

Dana spunea...

Din pacate localnicii se bucura ca vin investitori la ei in comuna si vor putea castiga ceva bani de pe urma lor. Dar cu ce pret?