duminică, 9 ianuarie 2011

O emisiune profesionista despre fericire

Mare bucurie mi-a produs aseara vizionarea emisiunii Profesionistii. Ma grabesc sa o recomand, cu multumiri persoanei care s-a grabit sa o posteze pe youtube. Va marturisesc ca nu stiam nimic despre parintele Moga inainte de aceasta emisiune, din seara zilei de 8 ianuarie 2011. Vizionare cu bucurie!











UPDATE:
Informatii despre parintele Petru Moga si parohia Sf Nicolae din Campina:
- interviu in ziarul Lumina
- pe site-ul Parohiei Sf Nicolae Campina

Impresiile personale ale presbiterei Natalia despre parintele Petru Moga, pe blogul sau, Daruind vei dobandi

13 comentarii:

Liliana spunea...

Daaaa, asa este, cu toata taria spunem si noi, bucurie am avut dupa ce am vazut emisiunea!
Si eu am vrut sa o postez dar aseara tarziu n-am gasit-o, probabil ca pana dimineata a aparut deja pe youtube.
Ma bucur din suflet ca ai postat-o tu. Nici noi nu stiam nimic despre parintele Petru Moga.
Multumesc, draga Dana, desi nu te cunosc fizic, te simt tare aproape de sufletul meu, te imbratisez tare, tare!
O saptamana binecuvantata!
Liliana

Dana spunea...

Liliana, multumesc tare mult pentru cuvintele calde! In ceea ce il priveste pe parintele Petre Moga, mi se pare ca reprezinta un etalon de normalitate. Te imbratisez si eu tare, tare. Poate ingaduie Domnul sa ne vedem candva. Chiar suntem aproape...

Anonim spunea...

Am prins si eu si nu m-am putut indura sa schimb canalul. Minunat si magaietor! cami

Dana spunea...

Cami, bucurie!

adriana spunea...

Multumim. Ascult chiar acum. Stii ca sunt un admirator al acestei emisiuni dar din pacate nu reusesc sa o vizionez la tv asa ca ma bucur si eu de postarile de pe you tube.

Dana spunea...

Da, Adriana, ce ne-am face fara youtube? Uneori e util ca anumite pasaje sa le ascultam repetat... Oricum, inregistrarile emisiunilor apar si pe site-ul TVR, dar cu o oarecare intarziere.

Natalia spunea...

Mulţumesc mult de tot! Eram aşa de necăjită că nu am ştiut de reprogramarea ei şi am ratat-o! (era programată iniţial pentru ziua de Crăciun)

http://daruindveidobandi.blogspot.com/2011/01/parintele-petru-moga-si-parohia-sf.html

Dana spunea...

Natalia, ma bucur mult ca am putut fi de folos! Iti multumesc si eu tare mult pentru informatiile si impresiile impartasite despre parintele Petru Moga. Doamne ajuta!

Lada cu minuni spunea...

Va multumesc si eu pentru postarea emisiunii. Imi parea rau ca sambata am adormit chiar inainte de inceperea ei. Dar tot raul spre bine, acum am fost mai odihnita si am putut reasculta anumite pasaje.
Doamne ajuta!

Dana spunea...

Doamne ajuta, Aurelia! Ma bucur ca "ne-am gasit" .

Victoria C. Ion spunea...

Exceptionala emisiunea!!! Felicitari Eugeniei Voda, Multumiri Parintelui Petru Moga. Urmarind emisiunea trait fericirea.

Dana spunea...

Draga Victoria, daca ti-a placut parintele Petru Moga, poti sa asculti si conferinta pe care a tinut-o pentru studentii din Cluj, aici: http://corinanegreanu.blogspot.com/2011/04/dialog-inregistrat-cu-parintele.html

gabriela spunea...

Dupa ce am vazut emisiunea am participat la Sf. Liturghie la biserica Sf. Nicolae din Campina. Parintele e un Om Mare, sa-l tina Dumnezeu. E un exemplu pt noi toti. Cuvintele nu sunt suficiente, acest Om si locul, te apropie de Dumnezeu.